Kontor 042-150444
E-post info@bbqequipment.se

 

 

Gasol Grillar tar vi bara hem på beställning

Ladda ner: Produktblad

 

 

Ambri 480LH

Ambri 480 är en robust gasolgrill på 48cm i diameter. Dess mångsidighet och robusta konstruktion gör den till en optimal grill för hemmet eller sommarstugan. Klotgrillen och vagnen är en gedigen konstruktion av epoxybehandlat stål och de stora hjulen gör att den lätt kan rullas ut på gräsmattan, altanen eller terrassen. Den har dessutom en rejäl lockhållare, vilket gör att locket inte trillar av och skadas när grillen förflyttas eller under grillning. Det finns också ett litet krydd- och verktygsställ på vagnen, samt en stilfullt hyllplan av eucalyptus för att ställa gasoltuben på.

Ambri 480 har en "One-touch" start funktion, termometer och ett steglöst vred för temperaturinställning vilket gör den mycket enkel att använda. Dessutom står det på panelen vilken temperatur det ska vara i grillen för olika typer av matlagning, om locket ska vara på eller av samt vilket håll konen föredragsvis ska vara på.

Ambri 480 är den lilla grillen för de perfekta grillresultaten.

Grillyta: 45cm
Höjd: 86cm
Antal brännare: 1
Färg: Svart

 

Ascona 570MX

Denna grill har utsetts till marknadens bästa grill av 10 000 kockar i USA, och belönats med guldmedalj av American Academy of Taste. Med OUTDOORCHEFs patenterade kon-teknologi så kan man göra mer än att bara grilla. All typ av mat är nu möjlig att göra på denna högkvalitativa grill! 

Den har dubbla brännare vilket gör att man även kan grilla på låga temperaturer. Ascona är en optimal grill för hemmet eller sommarstugan.

Grillen är 57cm i diameter och vagnen är en patenterad konstruktion av epoxybehandlat stål som är mycket robust. De stora hjulen gör att den lätt kan rullas ut på gräsmattan, altanen eller terrassen. Den har dessutom en rejäl lockhållare, vilket gör att locket inte trillar av och skadas. Det finns också ett sidobord på vagnen, samt ett stilfullt hyllplan av eucalyptus för att ställa gasoltuben på.

Ascona570 har en "One-touch" start funktion, termometer och ett steglöst vred för temperaturinställning vilket gör den mycket enkel att använda. Dessutom står det på panelen vilken temperatur det ska vara i grillen för olika typer av matlagning, om locket ska vara på eller av samt vilket håll konen föredragsvis ska vara på.

Mått grillyta: 54cm
Höjd: 86cm
Antal brännare: 2
Färg: Blå
Gaskonsumtion (lilla brännaren): 90g/h
Gaskonsumtion (stora brännaren): 597g/h

Roma Deluxe 570MXS

Denna grill tar grillning till ytterligare en ny dimension. I och med sin kraftigfulla sidobrännare kan Roma Deluxe användas när en komplett middag ska lagas. Sidobrännaren är så pass kraftfull att man kan ha den till att koka potatis, wok eller hålla färdiggrillad mat varm. (Notera också att sidobrännaren är nedfälld i plåten och därmed skyddad från vind som annars blåser ut lågan.)

Grillen är 57cm i diameter och vagnen är en patenterad konstruktion av epoxybehandlat stål som är mycket robust. De stora hjulen gör att den lätt kan rullas ut på gräsmattan, altanen eller terrassen. Den har dessutom en rejäl lockhållare, vilket gör att locket inte trillar av och skadas. Det finns också ett sidobord på vagnen, samt ett stilfullt hyllplan av eukalyptus för att ställa gasoltuben på.

Roma Deluxe 570 har en "One-touch" start funktion, termometer och ett steglöst vred för temperaturinställning vilket gör den mycket enkel att använda. Dessutom står det på panelen vilken temperatur det ska vara i grillen för olika typer av matlagning, om locket ska vara på eller av samt vilket håll konen helst ska vara på.

Roma Deluxe 570MXS är grillen för dig som bara nöjer dig med det bästa!

Höjd: 93cm
Grillyta: 54cm
Antal brännare: 3 (2 + 1 sidobrännare)
Gaskonsumtion (lilla brännaren): 90g/h
Gaskonsumtion (stora brännaren): 597g/h
Gaskonsumtion (sidobrännaren): 230g/h


 

 

 

Ambri 480

Pris 3695:- 

Ascona 570MX

Pris 4995:- 

 

Roma Deluxe 570MXS

Pris 5995:-

 

St Tropez
Pris


Grillar

TES Scandinavia saluför grillar från Kol och gasolgrillar från European Outdoor Chef.

Allmänt info om Outdoor Chefs grillar och den unika teknologin

Outdoor Chefs grill är unika. Inte bara för sin slitstarka kvalitet och gedigna konstruktion, utan framför allt för teknologin som de är tillverkade efter.

Alla Outdoor Chefs grillar är utrustade med ett världspatenterat konsystem. Den vändbara konen fördelar värmen jämnt på både över- och undersidan och maten grillas därför snabbt och jämnt. Du slipper ohälsosam mat med förkolnad stekyta som är rå inuti.

Fett och köttsafter förångas under den övre konen vilket bibehåller den goda grillaromen och gör maten välsmakande och saftig. Inga fettbränder uppstår då överskottsfett samlas upp i en droppskål under grillen och kommer därmed aldrig i kontakt med grillens brännare. Allt för att skapa ett godare och nyttigare grillresultat.

Den vändbara konen gör att värme kan tillföras med olika koncentration vilket gör att Outdoor Chefs grillar går att använda för tillagning av all typ av mat från grillskivor, kyckling, pizza, wok och paella.

Med alla specialgjorda redskap och tillbehör som finns till Outdoor Chefs grillar så är möjligheterna i det närmsta gränslösa.

Gasol eller kol?

Detta är en endast en fråga om tycke och smak. Många tycker att det finns väldigt många fördelar med en gasolgrill, medan vissa föredrar upplevelsen att få lägga i kol, tända med stickor, blåsa och på så vis uppnå den ultimata glöden. Vi listar några fördelar nedan där du själv kan se hur du vill ha din upplevelse runt grillen.

Fördelar med OUTDOORCHEF's gasolgrill:
+ Gasolen räcker länge
+ Grillen är varm på ca 2-3 minuter
+ Går enkelt att grilla i alla väder
+ Enkelt att ställa in exakt temperatur
+ Ryker och osar betydligt mindre
+ Enkel att stänga av när du är färdig med grillningen

Fördelar med OUTDOORCHEF's kolgrill:
+ Lite billigare att köpa
+ Grillupplevelsen som vi beskrev ovan

 

BBQ Equipment Of Sweden